Rólunk

A jövő kozmetikája Nagykanizsán

A kozmetikák sokáig olyan kezelésekre épültek, melyeknél csak annyi volt a fontos, hogy a bőr felső rétegét picit szebbé varázsoljuk. Mára ez lényegesen átalakult. Aztán jött az az időszak amikor olyan megoldások kerültek előtérbe, ahol külső, drasztikus beavatkozással kényszerítik a bőrt a megújulásra. Ezek rövid távon hatékonyak, ám olyan felszíni sérülésekkel járnak, amik hosszú távon valójában csak gyorsítják az öregedést és bőr megereszkedését.

A jövő kozmetikájában ezzel szemben belülről, sejtszinten támogatják a bőr saját regenerációját. Ezért lett kozmetikánk működésének alapja a nyugati szemléletű szépségápolás. Alapfilozófiánk, hogy mindig anti-aging szemlélet alapján kezeljük a bőrt, soha nem csak a felszíni tünet enyhítésére fókuszálunk, hanem mindig a tartós megoldást keressük, és alkalmazzuk. Ezért dolgozunk immár közel 20 éve a Babor termékekkel, illetve ezért építettük be a leghatékonyabb kozmetikai innovációnak számító Meso Laser és Age Attraction védjegyoltalom alatt álló kezeléseket a szolgáltatásainkba. Kiemelkedő színvonalú szolgáltatásaink biztosítják vendégeink számára a tökéletes megjelenést.

A kozmetikai pályafutásom során számos tapasztalat vezetett ahhoz a felismeréshez, hogy a bőrproblémákkal és korral nem tudjuk felvenni a harcot pusztán a bőrön keresztül bejuttatott hatóanyagok segítségével, hanem minden esetben szükség van arra is, hogy ezzel karöltve a szervezet belső működését is optimalizáljuk a megfelelő táplálkozással és vitaminokkal.. Így jött létre az anti-aging szemlélet szalonunkban, mely a megelőzésre, valamint a külső-belső szépség és az egészség összefonódó egyensúlyára helyezi a hangsúlyt. Ezt az átfogó szemléletet tekintjük mi is hitvallásunknak munkánk során. Kezeléseink során a vezető irányelveink a mértékletesség és a természetesség, a finom vonalak megőrzése.

Ezért válassz minket:

  • professzionális szépségápolás, prémium minőségű termékekkel
  • színvonalas és barátságos környezet
  • egy időben csak egy vendég a sértetlen nyugalom, a kozmetikus osztatlan figyelme és a teljes diszkréció érdekében
  • szakmailag felkészült munkatársak
  • a kezelések alatt tájékoztatunk az alkalmazott anyagok hatásmechanizmusáról és a kezelések menetéről
  • szakmai tanácsokkal segítjük az otthoni utógondozást, a mindennapi bőrápolást
  • nyilvántartást vezetünk bőröd állapotáról, az alkalmazott kezelésekről, így biztosítva a személyre szabott, hatékony kezelések alkalmazását

Varga Andrea

Babor aranyrózsával elismert kozmetikus mester, sminktetováló.
Age Attraction prekozmetológiai specialista.

Díjak, elismerések:

2011 - Varga Andrea, Babor üzletasszonya díj
2014 - Age Attraction - Az év szalonja díj
2015 - Az év Babor kozmetikusa díj

2003 - tól: kizárólagos Babor Platinum Referencia szalon
2016 - tól: kizárólagos Age Attraction/Meso Laser Referencia szalon
2017 - től: BEAUTIQUE PREKOZMETOLOGIA - kizárógos nagykanizsai képviselet
2018 - Az év Babor kozmetikusa díj

"A kozmetika a hobbim, a szenvedélyem, a hivatásom. 2002-ben szereztem meg a kozmetikus végzettségemet. 2010-ben nyitottam meg az új, tágas és esztétikus üzletemet, amely nemcsak színvonalas és barátságos környezettel kényezteti vendégeimet, de igazi nyugalomszigetet is nyújt számukra. Régi vágyam teljesült ezzel, és remélem maximális elégedettségedre lehetek a szolgáltatásainkkal." (Varga Andrea, szalontulajdonos)


Balassa-Körmendi Kitti

kozmetikus, Age Attraction
prekozmetológiai és Babor
anti-agieng specialista

Székely Dorina

kozmetikus, Age Attraction
prekozmetológiai és Babor
anti-agieng specialista

Varga Gréta

kozmetikus, Age Attraction
prekozmetológiai és Babor
anti-agieng specialista