AGE ATTRACTION

Prekozmetológia

A jövő kozmetikája, ahol a kezelések kizárólag lézeres csúcstechnológiára és innovatív hatóanyagokra épülnek. Neked szól, ha hiszel a fejlődésben, nyitott vagy az újdonságokra és többre vágysz egy hagyományos kozmetikai kezelésnél. Minden kezelésünk személyre szabott, amely lokálisan és a hosszú távú anti-aginget szem előtt tartva, komplexen kezeli a bőröd esztétikai problémáit.

Prekozmetológiai kezeléseinkről Age Attraction márkaoldalunkon bővebben is tájékozódhatsz!
Kattints a részletekért >>>

Kezelések


Age Attraction

A MILSYS® fókuszált mezoterápia kezelést nem szabad összetéveszteni a sima, tű nélküli mezoterápiával, hiszen egy olyan igazoltan hatékony esztétikai beavatkozás, amely a tű nélküli mezoterápiás kezelések kapcsán nem megvalósítható. Igazolt hatékonyságát a hatóanyagok bejutására "in vivo" hatástanulmány igazol. A kutatást 2017 februárjában Németországban a Jenai és Saarbrückeni egyetem kutatóinak szoros együttműködésével, hipermodern mérőműszerek segítségével végezték el.

A fókuszált mezoterápia egyedülállóan hatékony megoldás arra, hogy időben felvegyük vele a küzdelmet, megelőzzük a tünetek kialakulását és hosszú távon megőrizzük a gyönyörű, ápolt bőrt.

KINEK AJÁNLJUK? Huszonéveseknek, akik szeretnék időben és tudatosan felvenni a küzdelmet a bőr öregedésével. A kezelés elődleges célja a lifting és ránckezelés, de az igazolt hatóanyag bevitel lehetőséget nyújt más, pl. gyulladáscsökkentő, pigment halványító anyagok használatára is.

A kezelés időtartama: 45 perc / 15.900 Ft


A MILSYS® lézeres mezoterápia napjainkban a legfejlettebb és leghatásosabb non-invazív (tűszúrás, műtét nélküli) eljárások egyike. Ennek egyedülálló képviselője a német mérnökök által fejlesztett Meso Laser készülék, amely ötvözi a nagy teljesítményű lézer erejét a fókuszált elektroporációs technológiával. A lézer ún. biostimuláló hatásának köszönhetően egyedülálló hatékonysággal stimulálható a bőr kollagénszintézise. Többek között ennek következménye a MILSYS® lézeres mezoterápia tartós hatása.

A MILSYS® lézeres mezoterápia kezelésekkel azonnal ragyogó és látványos eredmény érhető el. Az innovatív technológiának és a bevitt szuperkoncentrátumoknak köszönhetően nem csupán a látható tüneteket kezeli, hanem lassítja az öregedési folyamatokat és hosszú távon segít megőrizni a bőr fiatalságát.

KINEK AJÁNLJUK? 30 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket. A kezelés elsődleges célja a lifting és ránckezelés, látványos és tartós megoldást nyújt a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre és a kialakult ráncokra.

A kezelés időtartama: 60 perc / 19.900 Ft


A kezelés során az egyik legerősebb anti-aging összetevőt, a triplex hyaluronsavat nem csupán egy, hanem három rétegben juttatjuk a bőrbe az egyedülálló Meso Laser transzdermális technológia segítségével. A tartós és látványos eredmény eléréséhez a hyaluronsav mellett további specifikus anti-aging összetevőket alkalmazunk. Végül a bejuttatott hatóanyagokat a CW Laser segítségével aktiváljuk, melynek hatására a bevitt hatóanyagok beépülnek, a bőrszövet tömörödik, kisimul, a kezelés pedig rendkívül tartóssá válik.

A kezelés 100%-ban biztonságos, tökéletesen egyenletes hyaluronsavas feltöltés, azonnali hatással, gyógyulási idő nélkül. A kezelést követően a bőr nem pirosodik ki, nem érzékeny, a kezelt felületek nyomkodásra sem fájdalmasak, véraláfutás az alkalmazott technológiának köszönhetően kizárt.

KINEK AJÁNLJUK? A CW Laser innovációja minden életkorban és bőrtípusra hatékonyan alkalmazható. Neked ajánljuk, ha olyan kezelést keresel, amellyel nem kell kúrát végezned, hanem már egy alkalommal is látványos változást érhetsz el, és az eredmény több héten keresztül vagy akár hónapokig tartós marad.

CW LASER kezelési paletta:

  • Hyaluron Max Skin Boost - 25 év felettieknek
  • Meso Delux - 40-es korosztálynak
  • Meso Diamond - maximalistáknak

A kezelések időtartama: 90-120 perc / 32.700 / 36.900 / 45.900 Ft


A lézeres kollagén mátrix rekonstrukció az egyik legmeghatározóbb kezeléssé vált a hosszú távú anti-aging területén. Számos kutatás bizonyította, hogy a speciális lézerek (nagyon pontosan meghatározott lézerfénnyel, teljesítménnyel és kezelési protokollal) képesek pozitívan hatni a kollagén mátrixra, és sokáig rugalmasan tartani a bőrt.

A Meso Laser nagy teljesítményű lézere intenzíven stimulálja a fibroblaszt sejteket, rugalmasabbá teszi a kollagén mátrixot, ezáltal pozitív hatással van az öregedési folyamatok lassítására.

KINEK AJÁNLJUK? 30-40 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket. A kezelés extrém erős kollagén mátrix rekonstrukciós kúra, elsődleges célja a lifting és ránckezelés. Látványos és tartós megoldást nyújt a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre és a kialakult ráncokra.

A kezelés időtartama: 45 perc / 12.900 Ft (10 alkalmas bérlet: 120.000 Ft)

Age Attraction


Az akné, a rosacea és a pigmentfoltok rendkívül hatékonyan kezelhetők az Age Attraction / Meso Laser kezelések segítségével, a problémás bőr gyógyulásához azonban rendkívül fontos, hogy az otthoni ápolás is megfelelő legyen (a problémát ne fokozza, regeneráló, gyulladáscsökkentő, halványító hatással bírjon – probléma fennállásától függően). Az Age Attraction kezelések legfőbb előnye, hogy gyorsan és fájdalommentesen érhetünk el velük rendkívül tartós eredményt.


PROBLÉMAMEGOLDÓ KEZELÉSI PALETTA:

Age Attraction Whitening Skin Care – Pigment halványítás, bőrvilágosítás

KINEK AJÁNLJUK? Aki pigment halványítást szeretne, vagy világosító kezelést fénykárosodott, szürke, dohányos bőrre. A kezelés hatékony segítséget nyújt a kialakult pigmentfoltok halványításában, illetve a bőr természetes pigment képződésének szabályozásában.

A kezelés időtartama: 40 perc / 13.900 Ft


KINEK AJÁNLJUK? Aki szeretne hatékonyan és tartósan leszámolni az akné és szeborrea okozta bőrproblémákkal. A kezelés elsődleges célja a faggyúmirigy működés szabályozása és az intenzív gyulladáscsökkentés aknés, szeborreás bőr esetében.

A kezelés időtartama: 40-60 perc / 9.900 Ft-tól


Age Attraction Cuperosa Ultimate Treatment – Rosacea lézeres kezelése

KINEK AJÁNLJUK? Aki szeretne hatékonyan és tartósan leszámolni a rosacea okozta bőrproblémákkal. A kezelés eredményes megoldást nyújt az aktív rosacea tüneteinek kezelésére, a rosacea nyugalmi állapotának hosszú távú fenntartására, valamint a túlzottan érzékeny bőr kezelésére.

A kezelés időtartama: 20-40 perc / 9.900 Ft-tól


Age Attraction

Ezzel a csúcs-technológiás berendezéssel nagyságrendileg jobb eredményeket érhetünk el, mint a kevésbé korszerű technológiát használó versenytársai! Az EunSung MagicPolar rádiófrekvenciás kezelőgép a vákuum és a LED technológiák kombinálásával képes rá, hogy nagyságrendileg jobb eredményeket érjen el, mint a kevésbé korszerű technológiát használó versenytársai!

ELŐNYEI

  • Maximális hatékonyság fájdalom nélkül
  • Fényterápiával kiegészített, fejlett multipoláris RF technológia
  • Azonnali, látható kezelési eredmények
  • 100% biztonsággal alkalmazható minden bőrtípuson

Működési elv

Alakformálás és cellulit kezelés

Az 1 MHz-es RF mélymelegítő hatása felmelegíti a zsírsejteket és felgyorsítja a természetes metabolizmusukat. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikrokeringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

Arcfiatalítás, bőrfeszesítés és ránccsökkentés

RF kezelés közben a hő hatására a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak, ami azonnal egy láthatóan feszesebb bőrt eredményez. A 2 MHz-es RF ideális a fibroblaszt sejtek metabolizmusának stimulálására, aminek hosszú távú eredménye, hogy elősegíti a kollagén rekonstrukciót, ami feszesebb, fiatalosabb arcot eredményez.
Minden kezelőfej tartalmaz LED fényterápiát. A nagy és közepes kezelőfej vörös fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a sejtek anyagcseréjére, a kis kezelőfej kék fénye a problémás bőrképek kezelésének hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

Age Attraction