Pályázatok - GINOP-5.2.4-16-2018-03214

Varga Andrea E. V., a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Smaragd a szépséged új korszaka” című, GINOP-5.2.4-16-2018-03214 jelű pályázatát a Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője támogatásra érdemesnek ítélte. Varga Andrea E.V. ezáltal 4 686 237 forint vissza nem térítendő támogatást nyert 1 fő kozmetikus végzettséggel rendelkező gyakornok foglalkoztatására.
A pályázat keretében, kozmetikus munkakörben 1 fő kozmetikus (OKJ száma: 54-815-02) szakképesítéssel rendelkező gyakornok foglalkoztatása és 1 fő vállalati kapcsolattartó foglalkoztatása valósult meg.
A program lehetőséget biztosított a foglalkoztatáshoz szükséges eszközök beszerzésére, mely az alábbiak szerint realizálódott:

  • 1 db REVIDERM SkinPeeler NEW Generation típusú mikrodermobráziós kozmetikai gép, valamint a hozzá tartozó alumínium-oxid kristályok.

A gép használatával a gyakornok egy modern technológia elsajátítására kapott lehetőséget, melyet a bőrgyógyászat területén az 1980-as évek óta alkalmaznak, de a kozmetikai ipar terén még innovatív technológia és a kozmetikai szalonokban még csak napjainkban kezd teret hódítani. Ezáltal a gyakornok olyan szakmai tapasztalt birtokába jutott, az új technológia elsajátításával, mellyel nagyon jó eséllyel tud elhelyezkedni, vagy saját vállalkozást alapítani, azaz munkaerő-piaci pozíciója megerősödött.