Smaragd drogéria

Smaragd drogériaA kezelések időszaka alatt és után, bőrtípusnak megfelelő letisztító, majd a kezelés eredményeit támogató és fenntartó kozmetikumok használata javasolt. A kozmetikumaid kiválasztásánál a célzott hatást és a személyre szabott kombinációk kiajánlását tartjuk szem előtt.

A smaragd drogériában kapható aktív összetevőkből álló Babor kozmetikumok, Age Attraction cosmeceuticals kategóriában található kivételes minőségű koncentrátumok közül mindenki megtalálja a számára megfelelő otthoni megoldást.

Kezeléseink hihetetlen eredményeit már a kezelés után közvetlenül is észlelheted és amennyiben otthon is használod a kezelést támogató hatóanyagokat valóban éveket fiatalodhat az arcbőröd!


A smaragd drogériában természetesen rendelkezésedre áll az Age Attraction / Babor márkák teljes kozmetikum palettája, Smaragd drogériakiegészítve a termékskálánkat a méltán elhíresült Wonder Pearls gyöngypúderek mind a 8 színárnyalatával, a GAL Vital által gyártott egyedülálló táplálékkiegészítőkkel, mely vitaminok a bőröd csodás állapotát belülről támogatják, rendkívül látványosan és gyors eredményekkel.

A smaragd drogéria mindenki előtt nyitva áll. Várunk szeretettel nyitvatartási időben akár bejelentkezés nélkül is. Amennyiben azonban komplex szaktanácsadást szeretnél, úgy jelentkezz be díjmentes bőrdiagnosztikánkra, ahol személyre szabott tanácsokat adunk a megfelelő otthoni bőrápolásért, és eláruljuk a különlegesen hatékony bőrápolás 4 lépését!

A személyes tanácsadást szakképzett kozmetikusok végzik, így biztos lehetsz benne, hogy csak olyan terméket fogsz tudni megvásárolni drogériánkban, mely valóban bőröd állapotának tökéletesítését szolgálja.


Smaragd drogéria
Smaragd drogéria

Age Attraction: Wonder PEARLS

Matt fedés, optikailag fiatalító hatás, tartós eredmény egész napra. A Wonder Pearls valódi értékének a titka egy egyedülálló, német kozmetikai innovációnak számító speciális technológia és a valódi gyöngypor alkalmazása. A tiszta gyöngypor nem csak a bőrt varázsolja széppé, hanem kiváló minőségű alapanyagként tápláló, védő és anti-aging ásványokkal is teli. Használatakor a finom vonalak és ráncok vizuálisan csökkennek, a bőr pigmentállományát optikailag kiegyenlíti, szép, homogén bőrképet biztosít, egész nap, tartós hatással. A Wonder Pearls púder nem ül bele a ráncokba, nem tömíti el a pórusokat. Nincs maszkhatása.


Smaragd drogéria Smaragd drogéria

Age Attraction: Wonder PEARLS


Smink és smink tanácsadás áraink:

Alkalmi: 5.500 Ft

Szilveszteri: 6.500 Ft

Esküvői próba: 6.000 Ft

Esküvői: 10.000 Ft

Egyéni smink tanácsadás: 10.000 Ft/óra /20.000 Ft-os smink termék vásárlásánál díjtalan


Smink