LONGTIME LINER

A sminktetoválás szakértője.

Utánozhatatlan technológiai precizitásának köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy a Long Time Liner sminktetováló géppel nem fogsz csalódni a sminktetoválásban. A magas szintű szakmai tudás és a Long Time Liner gép technikai megoldásával képesek vagyunk az arcon bármilyen sminktetováló feladat hibátlan elvégzésére, sőt. Az orvosi tetoválással extra szakértelmet vihetünk a minden napi munkánkba.

Magas minőségű pigmentek.

A Long-Time-Liner festékek gyönyörű színárnyalatokban kaphatóak, tapadó képességük maximális, így a festék biztosan a bőrben marad! Sokszínűségük garantálja a mindig tökéletes választást. Egyenletes felszívódásuk miatt pedig évek múltán is egyenletes színt biztosítanak.

Garancia.

A Long Time Liner 2007. óta minden évben, elnyerte a Beauty Award 1. díját sminktetoválás kategóriában.A természetes sminktetoválásra garancia:

- Több mint 15 éves szakmai tapasztalat a sminktetoválásban

- Szalonban kizárólag professzionális magas minőségű gépekkel és pigmentekkel dolgozom.

- Folyamatos veszek részt, mint hazai és külföldi trénerek által tartott képzéseken, hogy a legújabb sminktetováló technikákat alkalmazom.AMIVEL DOLGOZOM

Long-Time-Liner

Long-Time-LinerA szakma 2007-től minden évben, immár 8. alkalommal ítéli a trófeát a müncheni vállalatnak. A kitüntetés valódi értéke abban rejlik, hogy az elégedettségi kérdőív kitöltésével a kozmetikusok, és a vendégeink is maximális pontszámmal illették a Long-Time-Liner sminktetováló gépet, a festékeket és szolgáltatásokat egyaránt.

A Long-Time-Liner® kizárólag egyetlen, orvosi acél tűvel dolgozik, mely megismételhetetlen pontosságot és kíméletességet biztosít. A Long-Time-Liner® nem köt kompromisszumot! Tökéletes eredmény, a lehető legkíméletesebb és legbiztonságosabb. Napjaink sminktetováló piacának egyik leglényegesebb kérdése a biztonság. A Long-Time-Liner® saját laboratóriumában kikísérletezett és gyártott pigmentjei a legmagasabb biztonsági követelményeknek is megfelelnek, orvosi minősítésű pigmentjei pedig steril implantátumként juttathatók a bőrbe. A Long-Time-Liner® megőrzi sterilitását, gyárilag előállított színei, a festékek konzisztenciája tökéletes eredményt biztosítanak.

A Long-Time-Liner profi sminktetoválás azt nyújtja számára, amit ígér, gyönyörű formákat, természetes árnyalatokat, esztétikus megjelenést kínál Önnek!

... hogy minden reggel szépen ébredhessen!

Long-Time-Liner

A Long-Time-Liner® a szájtetoválások mestere, mivel kizárólag egyetlen, orvosi acél tűvel dolgozik, a processzorvezérelt behatolási mélység kontroll lehetővé teszi, hogy a hámréteg egyenletes pigmentálását, mely megismételhetetlen pontosságot és kíméletességet biztosít. A Long-Time-Liner® nem köt kompromisszumot! Tökéletes eredmény, a lehető legkíméletesebb és legbiztonságosabb ajaktetoválás. Napjaink sminktetováló piacának egyik leglényegesebb kérdése a biztonság. A Long-Time-Liner® saját laboratóriumában kikísérletezett és gyártott pigmentjei a

legmagasabb biztonsági követelményeknek is megfelelnek, orvosi minősítésű pigmentjei pedig steril implantátumként juttathatók a bőrbe. A Long-Time-Liner® megőrzi sterilitását, gyárilag előállított színei, a festékek konzisztenciája tökéletes eredményt biztosítanak.

A Long-Time-Liner profi sminktetoválás azt nyújtja számára, amit ígér, gyönyörű formákat, természetes árnyalatokat, esztétikus megjelenést kínál!

További infókért kattints:


Long-time-liner sminktetoválás árak:

Sminktetoválás áraink tartalmazzák,az egyszeri korrekciót és az utóápoló krémet.

FONTOS!!

Új sminktetoválás esetén az árak tartalmaznak egy 3 hónapon belüli ingyenes korrekciót, speciális Long-Time-Liner sminktetoválás utóápoló krémet és egy VIP kártyát.

A VIP kártya kedvezményekre jogosít a tetoválás frissítésére 5 éven belül. A frissítés egy alkalmat jelent korrekció nélkül. Amennyiben szükség van korrekcióra az eredeti és a kedvezményes ár különbözetét meg kell fizetni.

2 éven belüli frissítés esetén 30% kedvezmény

3 éven belüli frissítés esetén 20% kedvezmény

3-5 éven belüli frissítés esetén 10% kedvezményLong-Time-Liner SZEMÖLDÖK PIGMENTÁLÁS

Micro szálas szemöldök

65.000,-

Satírozott szemöldök

65.000,-

Púderes szemöldök

65.000,-

Hibrid szemöldök

65.000,-

Más által elrontott szemöldök újra pigmentálása

+ 1 camuflage munkát tartalmaz

79.000,-

Szemöldök fedése camuflage technikával

1 alkalom

25.000,-


Long-Time-Liner Szemhéj tetoválás

Felső szempillatő

55.000,-

Normál vastagságú felső szemhéj kontúr

69.000,-

Exra vastag felső szemhéj kontúr

79.000,-

Alsó kontúrvonal

29.000,-


Ajak tetoválás

Ajak klasszikus fél satírozás

80.000,-

Ajak klasszikus teljes satírozás

95.000,-

3D ajaktetoválás

120.000,-

Ajak NUDE satírozás

120.000,-