BABOR kezelések / Kényeztető kezelések

Átfogó kezelés az összes típusú ránc ellen .A ránctalanítás speciálistája egy rendkívüli kényeztető wellness kezelésbe burkolva. Megemel és feszesít! Személyre szabott kezelés az abszolút lifting hatásért. A bőr visszakapja fiatalos feszességét és rugalmasságát. Az arc kontúrok határozottabbak lesznek. A termékcsalád mindennapi használata hatásosan csökkenti a gravitációs-, mimikai és plisée ráncokat, láthatóan ellensúlyozza a rugalmasság elvesztését.

Kezelés menete: letisztítás, vitalizálás, peeling, tonizálás, ajakápolás, Babor Lifting Touch masszázs, HSR lifting extra firming szérum, szemkörnyékápolás, maszk, HSR lifting face line mask, kézhát és kar kezelés, lezáró krém,Age ID smink.

Kezelés időtartama: 120 perc / 24.500 Ft

Kényeztető kezelések

BABOR ReVersive exkluzív pro-aging kezelés Megelőzés és késleltetés luxus kivitelben. A termékcsalád mindennapi használatával az öregedés összes látható jele ellen felveszi a harcot. Ragyogóbb és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek, mely feszesebb, simább és bársonyosabb lesz. A termékcsalád könnyen használható és praktikus. Idő takarékos és complex hatást nyújt. Kifinomult elegáns életstílus orientált. Clean Beauty minőség! Szilikon-, ásványi olajtól-, parabénektől-, PEG származékoktól mentes vegán termékcsalád.

Kezelés menete: letisztítás, vitalizálás, AHA peeling, tonizálás, kézhát- és kar peeling, ajak fiatalítás,fiatalság dual serum, lifting masszázs, szemkörnyék ápolás, ReVersive maszk, kézhát- és karmasszázs, zárókrém,Age ID smink.

Ajánlat: menyasszonyok részére előkészítő bőrterápia utolsó lépéseként a nagy nap előtt 1 héttel. Kezelés időtartama: 120 perc / 35.000 Ft

Kényeztető kezelések

A Grand Cru minden idők legexkluzívabb ampulla kezelése, melyben a BABOR két ikonikus eleme, a rózsa és az ampulla egyesül. A kezelés folyamán 3 precíziós koncentrátumot alkalmazok, amelyek kivételes anti-aging fiatalító hatásuk mellett az érzékeinkre is hatnak. A The Rose ampulla damaszkuszi rózsa kivonattal azonnal csökkenti a ráncok mélységét és regenerálja az arcbőrt. Ezt követi a The White ampulla, mely fehér alba rózsa kivonattal még simább, egyenletesebb és fiatalosan ragyogó arcbőrt varázsol. Az intenzív ampullakúrát a The Black ampullák zárják, mely a black baccara rózsa kivonattal védelmet nyújt a bőr számára, így segít megelőzni a környezeti hatások okozta korai bőröregedést. A kezelés megerősítéséhez, otthoni használatra ajánlom a GRAND CRU ampullaszettet.

Kezelés időtartama: 120 perc / 21.500 Ft

Kényeztető kezelések