BABOR kezelések / Megelőzés - System Care

A bőr egyedi igényeihez szabva. A hatékony összetevők kiegyensúlyozzák a bőrt. A SKINOVAGE bőrápolás-specifikus prémium ápolást biztosítanak.

A bőr egyedi igényeihez igazított kezelés. Sima, selymes textúrák és hatékony hatóanyagok helyreállítják a bőr egyensúlyát. Ebben a kezelésben a prémium SKINOVAGE termékcsaládból választjuk ki a bőrödhöz megfelelő kezeléseket.

Alap kezelések menete: letisztítás, vitalizálás, peeling, tonizálás, ampulla, Ricky Welch Effective Touch Massage, krém maszk, szemkörnyék ápolása, zárókrém, igény szerint szemöldök igazítás,  AGE ID natúr smink

Alap ár: 14 500 Ft / 90 perc

System Care

Azonnal csökkenti a stressz okozta bőrirritációt és pírt, csökkenti a bőrfeszülés kellemetlen érzését, megerősíti a bőr természetes védelmét, megvéd a napsugárzás okozta korai öregedéssel szemben. A termékcsalád aktív összetevői egyúttal anti-aging hatást is nyújtanak. A bőr optimálisan hidratált, friss és ragyogó lesz. Egyenletes és ellazult megjelenést nyújt. A termékcsalád mindennapi használata szabályozza a bőr érzékenységét, gátolja az irritáló folyamatokat a bőrben, nyugtató hatást biztosít. SZINEZÉKTŐL ÉS PARFÜMTŐL MENTES!

System Care

Helyreállítja a bőr egyensúlyát, tisztítja a pórusokat, szabályozza a bőr lipid- és nedvességtartalmát, depo hatással hidratál és csökkenti a faggyútermelést. A kezelés során alkalmazott maszk anti-aging hatást is nyújt. Az arcbőr friss, kiegyensúlyozott, egyenletes, lesz. A termékcsalád mindennapi használata szabályozó hatású, visszaállítja az olaj szintek és a bőr nedvességének egyensúlyát, véd a dehidratációtól is. Csökkenti a pórusok méretét.

SKINOVAGE PURIFYING – érett zsíros és problémás bőr részére

Csökkenti a faggyútermelést és javít a faggyú minőségi összetételén. Antibakteriális hatással  bír. Korrigálja a bőr tökéletlenségeit és segít megelőzni a visszatérésüket. A kezelésbe épített maszk  használata anti-aging hatást is nyújt. Az arcbőr friss, sima és kiegyensúlyozott lesz. Tiszta matt hatás. A termékcsalád mindennapi használata optimalizálja a természetes hámlási folyamatot a bőr felszínén, ezáltal a faggyú akadálytalanul áramlik, az irritációk hatékonyan megelőzhetők.

System Care

Regenerálja a bőr természetes és anti oxidáns védekező rendszerét, stimulálja a sejtmegújulást. Szabadgyök-megkötő képessége védelmet nyújt az UV sugárzás és a digitalis kék fény által kiváltott korai öregedéssel szemben. Az arcbőr élénk rózsásan friss lesz. Egyenletes, nyugodt külső több ragyogással. A termékcsalád mindennapi használata stimulálja a bőr anyagcseréjét és a megújulását, símítja a bőr felszínét.

System Care